Hold kærligheden vedlige under graviditet

Hold kærligheden vedlige under graviditet

21. februar 2020 Slået fra Af admin

 

En graviditet er en kæmpe stor ting, der kan føre en masse både glæde, bekymring, træthed, ømhed osv. med sig. Graviditeten kan nemt tage rigtig meget fokus, så kærligheden mellem jer som par bliver helt glemt. Dog er kærlighed og intimitet netop noget af det, du kan have ekstra brug for under en graviditet. Men hvordan holder I kærligheden vedlige under graviditeten?

 

Tag på date

 

Selvom en graviditet er en rigtig stor ting, behøver det ikke forhindre jer i at gøre ting, der kun handler om jer to. I kan f.eks. arrangere en date, hvor I skal ud og spise en lækker middag. Hvis I aftaler, at I skal gøre jer lækre for hinanden, vil det kun blive endnu mere spændende. Når I aftaler den slags dates, er det med til at vedligeholde kærligheden, fordi I har noget at gå og glæde jer til, og fordi det bare er jer to.

 

Sex under graviditeten skader ikke

 

Mange har den tanke, at sex under graviditet er skadeligt for barnet. Derfor kan der være tendens til, at sexlivet går helt i stå. Det er dog ingen grund til at være bange for. Derimod kan sex i dén grad være med til at vedligeholde kærligheden mellem jer, så der er ingen grund til at stoppe det. Hvis I vil gøre det ekstra spændende, kan I ovenikøbet spice tingene op med noget sexlegetøj.

 

Læs mere om sex under graviditet her.

 

Lav overraskelser for hinanden

 

Noget af det der kan være med til at holde kærligheden vedlige er, hvis I gør noget for hinanden, som er lidt ud over det sædvanlige. Hvis I bliver bedre til at lave små, spontane overraskelser til hinanden, vil I hver især kunne mærke, at den anden har tænkt på jer. Det kan f.eks. være sådan noget som at tilberede den andens livret, når han/hun kommer hjem fra arbejde. Det kan også være at invitere ham/hende på en spontan tur i biografen. Det handler bare om at være kreativ, så det kan lige så godt være sådan noget som at gøre sig lækker for den anden og forkæle ham/hende en hel aften.