Sådan finder du en fast sexpartner

Sådan finder du en fast sexpartner

31. oktober 2019 Slået fra Af admin

Sex kan være fantastisk, især når man kender hinanden. Hvis man kender hinanden, kender man hinandens grænser og ved, hvor det føles ekstra godt. Når man har en fast partner, bliver der også opbygget mere og mere tiltro til hinanden, som gør, at man også kan fortælle om sine fantasier og afprøve nye ting. Afprøver man nye ting i sengen med en, man først lige har mødt, kan det godt gå galt. Men hvordan finder man en fast sexpartner?

Det frækkeste ved sex er samtykke

Sex skal føles rart og aldrig påtvunget – også når der snakkes om BDSM og bondage. Det gode ved at eksperimentere med BDSM med en, du kender godt, er, at du kan få illusionen om at blive domineret, men at du alligevel stoler så meget på den anden person, at hvis du sagde et safeword, så ville de stoppe. Sådan kan du få adrenalinen af BDSM uden frygten.

Et safeword er også altid vigtigt at aftale, inden I begynder en sexleg – og det skal helst være noget andet end ”stop”. Man kan med fordel bruge ord, som normalt aldrig vil bruges i en seksuel kontekst, fx æbletræ, fordi ”stop” nogle gange bliver brugt til at sige ”bliv ved”, så ved brug af et abnormalt safeword, kan I sikre hinandens sikkerhed – uden at gå på kompromis med BDSM.

Hvor finder man folk, som er friske på BDSM?

Der er overraskende mange folk, som tænder på bondage, så man skal ikke lede længe for at finde en partner. De står sikkert i samme situation som dig, hvor de ikke har fundet en, som de stoler nok på til at eksperimentere med hård sex. Men hvor finder man dem?

Der er mange, som finder bollevenner i swingerklubber, men det kan være meget grænseoverskridende at komme der alene – især hvis det er første gang, at man prøver kræfter med det. Har du før afprøvet kræfter med den swingerklubber, så er det et optimalt sted, men hvis ikke, kan du altid prøve stripperklubber. Mange foretrækker at holde deres fetish privat indenfor deres egne soveværelser. Et god bud er at anvende online dating sider – her er det vigtigt, at du er 100% ærlig med, hvad du leder efter. Hvis du mangler gratis dating sider så kig her. Hvis du kommer til at skrive med en, som også leder efter en sexpartner, så husk at snakke om, hvad der tænder jer. Måske er han eller hun til noget, som du aldrig ville kunne overtales til at gøre. Derfor er det vigtigt at forventningsafstemme, hvad I forventer af hinanden. Det er også altid en god ide at mødes med hinanden, før I bestemmer jer for at have sex, bare så I kan lære hinanden at kende, inden i smider tøjet og binder hinanden op. I kunne bruge jeres første ”date” i en sexshop, hvor i finder materialer til jeres næste møde, så kan I også blive enige om, hvorvidt I skal bruge reb eller silkebånd, gags eller bind for øjnene.

Held og lykke med at finde den eneste ene til soveværelset!