Når der går hverdag i parforholdet

Når der går hverdag i parforholdet

6. marts 2020 Slået fra Af admin

Efter mange år i det samme parforhold, opnår man et helt særligt og stærkt bånd mellem hinanden. Man kender hinanden ud og ind. Forholdet kan dog også blive så trygt, at gnisten til sidst slukkes og man keder sig.

For at bibeholde gnisten i parholdet skal begge parter gøre en indsats og ikke hvile på laurbærrene. Det kan være hårdt, hvis man har travlt på jobbet eller med andre forpligtelser.

Sex er en god metode at holde sig forelsket i hinanden, gentænde gnisten og giver lyst til at gøre noget ekstra ud af sig selv. Her får I tips til, hvordan man kan komme ud af hverdagen og ind i hinanden.

Sexlegetøj

For at tænde gnisten i parholdet kan det være en ide at vende det hele på hovedet. Sexlegetøj kan bringe en helt ny dimension ind i dobbeltsengen og give lyst til at udforske nye sider af hinanden.

Hvis I aldrig har prøvet sexlegetøj før, kan I tage udgangspunkt i anmeldelser af sexlegetøj. Disse giver et overblik over, hvad der er på markedet og hvilken type, der tiltaler jer.

Der er utrolig mange typer af sexlejetøjet. Der er til alle lyster – store, som små. Måske har I lyst til at prøve en sexgynge, som giver mulighed for at afprøve de vante sexstillinger på en helt ny måde. Det kan også være, at I har brug for at begynde roligere med en vibrator eller dildo. Hvis man har mere sadomasochisme tilbøjeligheder er der også mulighed for at købe sexlegetøj, som henvender sig til det.

 

Overrask hinanden

Hvis I ikke har mod på at tage sexlegetøj med ind i dobbeltsengen, er der også andre muligheder. Når der går hverdag i parforholdet, kan det skyldes et manglende overraskelsesmoment. Man kender hinanden fra fingerspids til storetå. Alle gode og dårlige vaner er velkendte og intet kan overraske. Det kan blive kedeligt i længden.

I kan skiftevis stå for at arrangere en aften eller eftermiddag en gang om ugen eller hvornår det passer jer bedst. Den ene af jer står for at finde på en aktivitet og den anden må ikke vide noget om det. Det behøver ikke at være noget vildt, men det kan være massage, en lækker middag eller en picnic. Den ene part i forholdet kan så gå og glæde sig hele dagen. Dette bringer spænding ind mellem jer. Ligesom dengang man var nyforelsket.