Sexlegetøj til både hende og ham – vibratoræg og sexdukker hitter på det danske marked

Sexlegetøj til både hende og ham – vibratoræg og sexdukker hitter på det danske marked

25. juni 2019 Slået fra Af admin

Der findes rigtig mange spændende og nye ting på markedet for sexlegetøj som både mænd og kvinder kan udforske og boltre sig med i det daglige. Er man ny i købeprocessen og måske aldrig før har eget et stykke sexlegetøj, kan man med fordel kigge på de kønsopdelte typer.

Til kvinder finder man derfor produkter som vibrator æg, der er det nye hitprodukt til kvinder i alle aldre. Disse vibratorer findes i mange forskellige typer, størrelser, farver, designs og fra en lang række forskellige forhandlere og producenter.

Til mænd er sexdukker ved at indfinde deres retmæssige plads på markedet for sexlegetøj, efter at den kendte lolitadukke foretog et tilbagetog for nogle årtier siden. Sexdukker i dag er dog langt mere realistiske, da de fleste af disse fremstilles af et nyt materiale kaldet Fanta-flesh.

Trådløs æg billede

Derfor vælger mange kvinder og par et vibratoræg

Som før nævnt er vibrator æg det nye ’sort’ på markedet for sexlegetøj. De fleste kvinder ønsker sig ét – og med god grund. Disse små minivibratorer er ekstremt lydsvage, hvilket gør dem særligt egnede til parleg udenfor hjemmet, eller sololeg på arbejdspladsen.

Du kan naturligvis også nyde de mange forskellige vibrationsmønstre og hastigheder alene i din seng – det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad et æg af denne kaliber kan præstere. Fordelen ved et trådløs æg fremfor en almindelig dildo er naturligvis dens lille og kompakte størrelse, der gør at den kan medbringes overalt.

Der er næsten ingen begrænsninger for, hvor mange vibrationsmønstre- og hastigheder du får med, når du investere i et af produkterne i denne kategori af sexlegetøj. Du kan endda shoppe efter din personlige stil og vælge det design og den farve du bedst kan lide.

De nyere trådløse vibratoræg skal ikke styres med en almindelig fjernbetjening – du eller din partner kan styre ægget direkte fra jeres smartphones. Denne nye teknologiske udvikling gør, at du kan indføre dit vibratoræg i Danmark, mens din partner styrer det fra udlandet – det kræver kun en Wifi-forbindelse.

Mandens nye onaniprodukt – den realistiske sexdukke

Langt de fleste mennesker kender til de gode gammeldags oppustelige lolitadukker, der så dagens lys for 30-40 år siden på det danske marked. Disse dukker havde intet realistisk over sig og kunne faktisk pustes op til noget, der lignede en ballon.

I dag er der derimod sket en stor forandring på markedet for at få en sexdukke til mænd, hvorfor disse igen er blevet populære køb overalt i den vestlige verden. Det nye materiale, der i daglig tale kaldes Fanta-Flesh, føles super-realistisk og kan nemt sidestilles med almindelig menneskehud.

Om end materialet er blevet bedre, er de mange typer af sexdukker skrumpet lidt i størrelsen. Ønsker man en fuldkrops-sexdukke i dag, skal man betale omkring 10-14.000 kroner for den. Man kan dog sagtens slippe afsted med et par hundrede kroner, hvis man kan nøjes med at købe torsoen eller underlivet.

De nyere sexdukker har forskellige størrelser, vægt og designs, derudover er der oftest en forskel på, om den vaginale og anal åbning munder ud i samme kanal, eller om der er to kanaler til penetrering. Man kan bruge sin sexdukke i næsten alle stillinger og med de små priser kan du med fordel købe dit eget samlesæt.