Sexet undertøj til mænd (anden form for sexlegetøj)

Hvis du er en rigtig SM mand som mig, så har du måske prøvet det meste sexlegetøj til mænd. Men spørgsmålet er om du også har kigget lidt langt efter noget sexet mandeundertøj? Hvis ikke, så vil jeg med glæde introducere dig til en fantastisk verden af frækt og sexet undertøj til dig som mand.

lille g streng til mænd i spandex materiale

Der er selvfølgelig en masse arvarter af forskelligt lingeri, underhakker og diverse mande trusser du kan vælge imellem. Men oftest falder man som mand(egentligt også som kvinde, på trods af at jeg ikke kan udtale mig så vidt herom) faktisk mere over et bestemt materiale.

Det kan være alt lige fra læder til stål og metal eller latex og diverse former for wetlook tøj. Der findes selvfølgelig en lang række forskellige former for sex tøj du kan købe som mand. Men inden du dykker ned i at købe både trusser, bure og tank top i læder, så overvej lige om du ikke skulle give latex et forsøg måske?

Nu er det slet ikke sikkert du har prøvet noget af alt det her, hverken typerne eller materialerne. Derfor kan det være en god idé for dig at starte blødt ud.

mand i latex tank top sexet tøj til mænd

En god introduktion til at købe sexet undertøj som mand kan være en latex eller læder tank top. Så stimulerer du ikke lige det mest følsomme område til at starte med, men kan stille og roligt vende dig til materialet og vurdere om du måske skal finde et nyt, eller bevæge dig ud i at købe noget frækt i samme materiale til den nederste region også.

latex dragt til mand

To gode råd. 1) Prøv forskellige materiale, også selvom du måske ikke tror de er dig. 2) Start oppefra og bevæg dig ned ad, så undgår du ubehagelige forskrækkelser.

God fornøjelse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *