Hvor meget sexlegetøj findes der til mænd?

De af jer der er bekendt med min blogs indhold, eller senere hen læser den vil vide én af flere ting, som bliver relevant for dette indlæg. Først og fremmest vil i måske have fornemmet, eller set på nogle af billederne, at jeg er en mand. Hernæst vil i også være klar over at jeg er vild med alverdens sexlegetøj til mænd, specielt hvis det indbefatter en arvart af bondage, masochisme eller på anden vis tilslutter sig et fetish univers.

massere af analt sexlegeøtjt il mænd mandligt legetøj

Det i måske ikke har fået med, eller måske har, er at jeg faktisk også er opfinder. Jeg tegner, opfinder og udarbejder forskellige former for sexlegetøj. Kva mit køn, er det legetøj oftest tilegnet mænd. Jeg er opfinder først og fremmest fordi jeg kan lide det. Jeg kan lide og udarbejde et nyt slags pikbur og nye former for fetish gadgets til at eksperimentere med. Det er dog ikke den sole grund til at jeg rent faktisk opfinde så mange forskellige former for legetøj til mænd. Det bunder simpelthen også i, at jeg syntes at markedet generelt har været dårlig til at lade fantasien løbe afsted med os.

Dovne producenter gider ikke fokusere på mænd

Måske skyldes det at producenterne overordnet set er dovne? Omvendt, må man vel også stole på, at findes der et marked, så må producenterne også have incitament til at forfølge det. Det er bare desværre ikke det vi har set. Når jeg kigger ud over landskabet af danske sexshops, så er udvalget af sexlegetøj til mænd enormt tyndt. Men faktum er bare at det kun forbeholder sig danske sexshops. Der tegner sig et helt andet billede i f.eks. Tyskland!

glad for sexlegetøj til mænd hos sexshop

Jeg var dog så heldig at falde over en Dansk/Tysk webshop, som gennem deres danske afdeling: Sexshop.dk har formået at have et kæmpe stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Det er fantastisk at der endeligt findes en sexshop, som trods et generelt dovent marked, hvad angår mandligt sexlegetøj, alligevel formår at samle et så bred udvalg. Det er tæt ved at mine opfindelser kan lægges i jorden, for jeg kan næsten finde alt, hvad jeg kunne drømme om hos dem

Dovne sexshops der ikke gider udbyde ordentligt sexlegetøj til mænd?

gif af gneialt mandligt legetøj til onaniDet er altså måske ikke dovne producenter, men i stedet dovne danske sexshops, der er problemet. Mit råd er derfor til dig der er en mand, og på udkig efter sexlegtøj, lige at tage et ekstra kig på sexshops udvalg! Så kan det være du slipper for, som jeg, at skulle opfinde et utal af produkter. Derudover behøver du ikke at være særlig IT-kyndig for hurtigt at forstå deres webshop. De gør det nemt og uproblematisk at bestille, og bedst af alt så leverer de virkelig hurtigt. Langt hurtigere end jeg ville kunne smække noget sammen af brædder og plastik. Det er selvfølgelig en super gevinst, og gør det bare des nemmere at turde bestille online. For dem af den mere konservative natur, er det også et kæmpe plus at pakkerne kommer fuldstændig diskret fra et anonymt firma-navn der ikke kan associeres med sex, erotik eller mandligt legetøj.

Det har alle dage været en fordel, og jeg vil også af den grund klart opfordre dig til at besøge dem.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *