Vilde lyster og drømme

10. januar 2017 Slået fra Af admin

Lyster, ønsker og vilde drømme…

-hvoraf en del nok skal blive i fantasiens verden

Tjah, som nogle nok har opdaget, så har jeg en ganske levende fantasi, og det har da også gjort, at jeg har leget med en række fantasier, hvoraf nogle nok kunne blive til fede oplevelser IRL, og andre nok skal blive ved med at være drømme/fantasier.

Men her får du nogle af dem, og det er ikke usandsynligt, at der kommer flere til undervejs.

Malkemaskinen:

En af mine vilde drømme, er at blive bundet solidt fast, sådan at jeg ikke har den fjerneste mulighed for, at gøre noget, og derefter at få sat en malkemaskine på pikken, så den sutter og sutter og..*G*

Jeg har læst om fænomenet på nettet, men min fantasi stammer fra dengang, da internettet endnu ikke var opfundet !

Nogle siger, at det ikke lader sig gøre, simpelthen fordi vacuum-trykket i et moderne malkeanlæg ville gøre så ondt, at fornøjelsen ville forsvinde i den sammenhæng. Andre giver udtryk for, at det ikke er tilfældet – og jeg har da fundet et videoklip, hvor der er én, der får pikken malket med en malkemaskine.

Dobbelt buttplug & e-stim:

En anden ting, som jeg drømmer om at opleve, kræver nok en del forberedelser, og eventuelt en omgang modifikation, af to par latextrusser.

Hvis du forestiller dig en herretrusse, af dem, der har en pose til nosserne, og et rør om pikken, vulkaniseret fast til et par dametrusser, med ‘hul i bunden’, med hovedparten af pik-hylsteret klippet af for resten, sådan at hvis jeg tog herretrussen på, og en kvinde tog dametrussen på, så ville hun få min pik op i kussen.

Så skulle vi begge to have hver en elektro-stimulations buttplug på, sådan at den ene forbindes til den ene pol, på en kontrolboks, og den anden buttplug, forbindes til den anden pol.

Resultatet burde være ganske fantastisk sex, idet strømmen vil løbe fra buttplug til buttplug, ad den korteste vej, hvilket vil sige gennem min pik, op i hendes kusse.

Der er dog en lille bemærkning til det, og det er, at det IKKE kan lade sig gøre, at gennemføre med kondom, idet kondomer er lavet af latex, som er elektrisk isolerende..

…variation:

En mulig variation, som heller ikke ville være kedelig, kunne være at udstyre “A’et” med to buttplugs, og så låse vores ankler fast i hver sin gabestok…

Vita wrap & 69:

En tredje ting, som kunne være fedt at få lov til at prøve, ville være at blive ‘filmet’ fast til en kvinde, der hænger i benene, i en spreaderbar, sådan, at jeg ville have fri adgang til at slikke hendes kusse, samtidig med, at hun havde min pik i munden.

Jeg elsker at slikke, og gør det gerne så længe, at det ikke stopper med den første orgasme.. Hvis det kunne lade sig gøre, at hun så samtidig kunne sutte mig, ville historien nærmest være perfekt’

Septum & snor:

En septum-piercing sidder i skillevæggen mellem næseborene. Hvis den er lavet rigtigt, går den ikke kun gennem den tynde slimhinde, men også gennem brusken. Hvis du vil sammenligne med noget, kan du tænke på en tyrering, i næsen på en tyr.

Det er ubetinget den mest erotiske piercing en kvinde kan have – efter min ringe mening – og det skyldes en fantasi om, at udstyre hende med en eller anden ‘pirringsenhed’, fx. en elektrostimulationsdildo, eller lignende, og så ellers trække en snor gennem hendes septum-ring.

Pointen er så den, at når hun har fået snor i ringen, vil jeg binde snoren om pik og nosser, naturligvis sådan, at hun har min pik i munden. Derefter ville det være ren fornøjelse… og hvis hun blev træt af at sutte, kunne man jo bruge elektrostimulationen til, enten at pirre hende til hun begynder igen, og/eller straffe hende for ikke at sutte tilfredsstillende.

Jeg har fået lavet to tegninger, af min kommende tegner Cyanure, som snart får sin egen side hér, der illustrerer pointen ganske glimrende. Klik på billederne, for at se dem i fuld størrelse

Elektro-ring & vækkeur:

Endnu en forestilling går på, at have en pik-hoved-ting, til elektrostimulation, som starter ½ time før mit vækkeur begynder at hyle. Stumperne findes, idet det i dag er muligt, at styre e-stim fra computeren, og så er det jo bare, at få fat i et program, der kan starte applikationen, i rette tid – og så ellers lade computeren køre natten over (mens den alligevel laver virus-tjek osv.).
Eller bruge et tænd-og-sluk-ur, til at starte senderen, når det ønskede tidspunkt er nået..

Dildosadel:

Her kommer så en ting, som jeg ville kunne stor-dyrke at se på..

Man tager en sadel (af dem til heste), og monterer en blød dildo, på rette sted. Så lægger man sadlen på ryggen af en hest, og sætter derefter en (nøgen) kvinde op på hesten -og dildoen naturligvis.

Cyanure har nu lavet to tegninger af denn idé, som du kan se, hvis du klikker på de små billeder her:

…variation 1:

Man kunne også montere dildoen på en (hård) cykelsadel, af dem ‘ryttercykler’ kom med i gamle dage, og så lade den unge dame bære en nederdel (som hun så naturligvis ikke kommer til at sætte sig på – hvorfor den skal være ‘rundskåret’, og af et stof, der er kraftigt nok til ikke at flyve op om ørerne på hende, ved første vindpust).

Jeg ville absolut gerne køre en tur sammen med hende, bare for at se hendes reaktioner..

…variation 2:

Cykel-modellen kunne også laves helt uden sadel, men med et ‘dildo-overtræk’ på sadelpinden. Det er så en nødvendighed, at sadelpinden ikke er højere oppe (i forhold til stellet) end at hun ikke kan komme til skade, hvis hun mister fodfæstet.. Jeg bryder mig ikke om at se hende spiddet..!

 

-og nu over til dig…

Du er naturligvis hjertelig velkommen til, at bidrage med dine egne lyster og fantasier.. Send mig en email, så dukker den op her, (med din tilladelse), hvis ellers jeg synes om ideen.

-og har du lyst til at være med til at virkeliggøre en eller flere af mine fantasier, ja så er det vel næsten ikke nødvendigt at sige, at jeg vil elske at høre fra dig !  ;oD