Vacuum

1. april 2017 Slået fra Af admin

Vacuum…

Ja, nu er det vist på tide, jeg får udbredt mig lidt om fænomenet med undertryk på pikken ( og evt. nosserne ), sådan lidt på en samlet måde, nu da jeg jo leger lidt med emnet rundt omkring *GG*.

Som den opmærksomme seer nok vil have bemærket, så hører vacuum og behåring til på hvert sit kontinent.. Det er simpelthen fordi der kan slippe luft ind i ‘beholderen’ langs med det enkelte hår !
Mængden er måske ikke stor, men hvis der er hår nok, så bliver den mængde luft der kan ‘sive ind’ ret hurtigt så stor, at undertrykket forsvinder.

Hvis du kigger på disse to billeder, med de tilhørende vacuum-beholdere, vil du tydeligt kunne se, at for at kunne lave pik & nosser-tricket, har jeg lige konsulteret en barberskraber !

Du kan selvfølgelig godt suge ting fast på pikken alene, da der sjældent er ret mange hår på selve skaftet, men en barbering af selve skaftet, og pungen, vil oftest være en god ting, hvis du vil lege med vacuum.

Sidder den fast..?
så er kuren, at du vender ventilen, og stemplet i pumpen, så kan du pumpe pikken ud af beholderen igen.

OBS: Jeg viser bl.a. to metalflasker, som jeg suger på pikken. Du må aldrig bruge en almindelig termokande, med glas-indsats til vacuum-lege. Glasset er så skrøbeligt, at du risikerer at det knuses – og snitter din pik i strimler..!
Hvis du vil bruge glas – hvad jeg da kan sige meget godt om – så sørg for at bruge glas-ting, der er tykke nok i glasset, til at holde til det !!

Du bør i øvrigt være varsom, hvis det er første gang du barberer dig intimt. Huden mellem benene ( og specielt pungen ) er en del mere følsom end den der sidder oppe på kæben !
Min personlige erfaring ( som du så kan bruge eller lade være ) er, at det er sandt hvad reklameslogan’et siger “Gillette, the best a man can get”. Jeg bruger en Gillette Mach III skraber, og en Gillette series Gel sensitive Skin med Aloe, og bagefter bruger du kun barbersprit een gang – tro mig – mit valg er en Vaseline Intensive Care hudlotion, også med Aloe Vera. Nu skal det siges, at jeg HAR følsom hud !

Der er forresten også et rygte derude i cyberspace, som går på, at det kan lade sig gøre, at få en varig forlængelse/forstørrelse af pikken, ved at bruge diverse vacuum-dimser; og lad mig sige det helt klart: Hvis det havde virket, havde jeg for nuværende haft en pik, der var minimum 2½ meter lang, og lige så bred som mine lår !! DET VIRKER IKKE – vacuum-lege er til SM-brug, eller bare for sjov !

“Hvordan føles det?” er et spørgsmål jeg ofte kommer ud for, og det er skidesvært at give et dækkende svar på; specielt fordi oplevelsen af fx. pik-røret, er SÅ forskellig fra oplevelsen af det store glas, på både pik og nosser…
Generelt kan jeg dog sige, at det er en massiv påvirkning af især huden, der hvor der er vacuum, men det kan selvfølgelig også mærkes, når suget ‘trækker i pikken’, for eksempel, når jeg suger den ud i ‘udstillings-røret’.

Nu har jeg jo efterhånden fået samlet mig en rimelig omfangsrig beholdning af ‘dimser’ til dette brug, men det kan lade sig gøre at prøve det af, for rimelig få kroner… Det du skal bruge, for at forsøge dig frem er følgende:

  1. et tomt olivenglas ( de høje slanke )
  2. et stykke akvarie-luftslange på 1-1½ meter
  3. en smule creme/hudlotion/mandelolie

Du tømmer olivenglasset ( og spiser olivenerne på en god hjemmebagt pizza ) hvorefter du vasker glasset op, sammen med resten af tallerkenerne etc.
Så tager du den ene ende af luftslangen mellem tænderne, og smører den anden ende ind i creme.. ( og la’ nu være med at stikke DEN ende i munden).
Så stikker du luftslangens smurte ende ned i bunden af olivenglasset, hvorefter du stikker pikken ned i olivenglasset. ( Det er en fordel, hvis du ‘lukker åbningen’ der hvor slangen kommer ud, med lidt af huden fra pungen..)
Når du er kommet så vide, suger du på luftslangen, samtidig med at du trykker glasset blidt ned mod pikroden.. nu fjerner du luften ‘foran’ pikhovedet, og nu kommer logikken i, at smøre luftslangen – for nu trækker du slangen ud af glasset, mens du suger kraftigt på den; og vupti, er din pik suget fast i olivenglasset. ( Konserves-pik ).

Når du vil have glasset af igen, stopper du slangen ned langs pikken ( inden i glasset) mens du puster i enden på slangen. det at du puster løfter lige huden fri af glasset, sådan at du kan få slangen ned til hulrummet foran pikhovedet.
Hvis ikke du kan få slangen ned i glasset igen, er du godt udrustet, eller også har du virkelig suget hårdt ! Der er imidlertid ingen grund til panik på nuværende tidspunkt.. Drik en pilsner, og lad så ellers naturen sørge for at du bliver tissetrængende.. urinen erstatter den luft du fjernede, og derfor plopper pikken ud af glasset igen ! ( Gør det over toiletkummen, og hold godt fast i glasset, så det ikke splintrer mod toiletkummen ! ).

Du kan også bruge ‘udstillingsrøret’, med et overtræk fra en taske-paraply… og så gå en tur med hunden..*G*

Hvis du vil forsøge dig med en anden følelse, så tag et medicinglas ( fx. fra 100 stk kodimagnyl ) og sug det fast omkring pikhovedet, og gå en tur i Netto.