Sådan påvirker stress dit sexliv

Sådan påvirker stress dit sexliv

2. august 2021 Slået fra Af admin

Der kan være rigtig mange årsager til, at sexlivet kan gå lidt i stå i et parforhold. Uanset hvad årsagen er, så er det aldrig for sent at rette op på det. Man skal have det i mente, at det er ganske normalt, at der kan opstå problemer med sexlivet i et parforhold. Især i de parforhold, som har været sammen i rigtig mange år. Sex er ikke nødvendigvis en selvfølgelig, som bare kommer på belejlige tidspunkter, sexlysten kan også udeblive, når det er mest nødvendigt, og så er det, at man går i panik, tænker negativt om sig selv, bliver frustreret og går straks i gang med at finde ud af, hvad årsagen kan være.

Stress kan påvirke sexlysten

Sexlysten kommer og går, men der er situationer i livet, hvor man føler, at sexlysten er forsvundet for altid. Men her skal man altså huske på, at ting i ens liv, som påvirker ens hjerne, kan også sagtens påvirke sexlysten, som for eksempel stress. Stress er en meget almindelig folkesygdom, som mange underminere, desværre. Hvis man ikke tager faresignalerne alvorligt, så bliver det kun værre og værre, og det vil betyde, at der også kan komme forskellige bivirkninger, nogen, som aldrig forsvunder.

Lær at fokuser

Forestil dig, at du har 100 ting at tænke på i hovedet. Imens du tænker på de 100 ting, så kan det være svært at abstrahere fra de tanker, når man skal hygge sig i sengen. Noget af det, som man kan prøve er, at man kan distrahere sine tanker, og prøve at fokusere og være tilstede i nuet. En god ting kan være at anvende noget sexlegetøj til voksne, som kan gøre akten lidt sjovere og mere spændende. Det betyder, at man kan prøve at fokusere på de nye følelser, som sex-legetøjet medvirker. Sexlegetøj er noget, man kan bruge i hele parforholdet, både sammen og alene.