Ønskeseddel

5. juli 2017 Slået fra Af admin

nskeseddel.

Ja, roolig nu..*GG* Jeg forventer ikke, at få de her stumper forærende, men hvis du ved hvor jeg kan få fat på de her ting, eller noget der ligner, så vil jeg blive meeget glad over, at høre fra dig !

Jeg regner med, at de ting jeg synes at jeg mangler, kommer op på siden, og hvis/når jeg får fat i dem, så ryger de om på galleri-siden..!

Hvis DU har noget, som du mener JEG burde ønske mig – eller som du bare gerne vil ha’ et billede af, er du naturligvis også velkommen !

Kolbe/kugle-ting:

Denne her dims, forestiller jeg mig, som en plast-kugle, eventuelt med lidt ‘hals’.
Om den har hals på, er ikke SÅ vigtigt, men at åbningen er ganske tæt på 29mm i diameter, er derimod ganske vigtigt.
Tanken er, at kunne suge den fast omkring penis, som skitseret på billedet til højre, så det bliver umuligt at ‘skjule begejstringen’, og samtidig umuligt at gøre noget ved den..!
PS: Hvis ikke ‘kuglen’ har hals på, så skal den være minimum 20 centimeter i diameter, ellers ‘støder jeg på’ – og det var ikke meningen *GG*.

Plast-rør.

Et stykke klart/gennemsigtigt plastrør, med en indvendig diameter på 45-50 millimeter, og en længde på minimum 20 centimeter.
Dét, jeg vil bruge det til, er at lave en ‘slubre-muffe’ til mit pølsebrædt. Fidusen ved det, er at når jeg sætter støvsugeren til at suge luft gennem røret ( som vil være lidt større end penis er bred ) giver det en ‘slubre-effekt’ med huden, på samme måde som når man laver ‘pruttelyde’ med læberne mod huden – og med den samme ‘kildrende’ følelse.
Forskellen er så bare den, at støvsugeren kan blive ved, så længe der er strøm i stikkontakten..!
Hvis jeg kan få fat i sådan et stykke rør, tror jeg godt, at jeg tør love, at der kommer et video-klip af forsøget på galleri-siden !