Mini gabestok 2

9. december 2017 Slået fra Af admin

Idéen med denne lille gabestok, er at man sagtens kan have gabestokken på, mens man bevæger sig omkring. Det gør gabestokken til det ideelle alternativ til fx. håndjern til en fest.
Gabestokken som den er fotograferet her, er lavet af 2 stykker 120 x 45 mm ‘konstruktionstræ’ som jeg fik til overs efter at have lavet dét X-kors, som bærer den ene ende af min seng ( idet jeg har hævet sengen 190 cm fra gulvet, for at få lidt ekstra plads ).
Det fornøjelige kink ved denne gabestok er, at den er så smal, at det ikke er muligt at have hænderne i hånd-hullerne, medmindre man stikker hænderne ned gennem hullerne oppefra. Det gør jo så at tøserne kommer til at løfte barmen, hvad den sjældent lider under ( og i tilgift ser det godt ud ! ).
Gabestokken er betrukket med to slags stræk-lak, en rød til de inderste overflader, og en sort til resten, og endelig er den pyntet med et par poser ‘møbelstifter’.
I den ene ende, er den samlet med et hængsel, og i den anden ende har den et hængelåsoverfald. Begge dele i en bredde, som passer til tykkelsen af træet.
Læg for resten mærke til hals-hullets udformning; logikken er den, at et helt cirkulært hul hurtigt kan komme til at trykke på strubehovedet, og det er hverken særligt seksuelt ophidsende, eller sikkerhedsmæssigt i orden. Med den dråbeformede udskæring, skånes den følsomme forside af halsen, og der kan derfor ‘tages mere ved’ i gabestokken uden at kvæle masokisten… (SMart ikke ?)