Kyskhed på flaske

1. marts 2018 Slået fra Af admin

Kyskhed på flaske ?

Den her ‘kyskhedsting’, er i al sin enkelthed en metal drikke-flaske, fra min lokale Tigerbutik.
Når den er suget på plads, er der ikke ret mange muligheder, for at løbe udenfor, uden at pille den af – og uden en velegnet slange, er det ret så umuligt !

Mekanikken er, at jeg tager et stykke akvarie luft-slange, smører en klat vandbaseret glidecreme på den ene ende.
Så putter jeg slangen ned i metalflasken, giver åbningen på flasken lidt creme og trækker huden godt frem foran penishovedet.
Derefter stikker jeg så meget af penis ned i flasken, som jeg kan (og husk at få hudfolden med), inden jeg suger på den anden ende af luftslangen.
Det sværeste at ‘få igennem’ toppen på flasken, er naturligt nok penishovedet, men når først dét er inde i flasken, går det næsten af sig selv, at få suget flasken helt ned omkring penisroden.
Og nu kommer så pointen i at give den ende af slangen, der kom ned i flasken en smule creme… for nu trækker jeg slangen ud af flasken, mens jeg suger kraftigt på den, og ‘plup’ så sidder flasken fast !

Når flasken skal af igen, stopper jeg den velsmurte ende af slangen ned ved siden af penis, og ned i flasken. Så puster jeg ned i flasken ( gennem slangen ) og ‘presser’ penis ud.
Hvis du gi’r din slavefyr en flaske på, ka’ du jo bare tage slangen med dig…!

Et par gode råd, til dette:
1/ Lad være med at bruge en beholder, der ikke er så stor i ‘mundingen’ at du kan få slangen presset ned ved siden af et erigeret lem, den er ikke sjov at skulle på skadestuen med !
2/ Sørg for, at den åbning, som penis skal igennem er fri for enhver form for skarpe kanter, og/eller gevind. giv eventuelt åbningen en tur, med en fintandet fil, og et stykke vådslibepapir/smergellærred… af indlysende årsager, ikke ?
3/ Forsøg dig frem, med en åbning, som du ved er lidt for stor, og gør den så mindre og mindre i små trin