Jeg er & Jeg søger

15. juli 2017 Slået fra Af admin

Jeg søger:

Jeg HAR kontakt til de fyre jeg har behov for…

Jeg søger egentligt en hel del forskelligt, men jeg vil forsøge at holde tingene lidt adskilt her, så kan du se hvilke kategorier du passer ind i..
( Du behøver absolut ikke at passe ind i dem alle, det ville være urealistisk..)

FOTOMODEL (Q):
Jeg har jo efterhånden fået lavet mig en hel den mere eller mindre skøre opfindelser, som ligger her på siden, og jeg ville meget gerne have mulighed for at fotografere dem, der retter sig mod det smukke køn.. Du behøver IKKE at ligne Pamela Anderson, for at være med, det er ikke glam-shots jeg er ude efter ( selvom det da ikke ville gøre noget ).

FILM-MODEL (Q):
En del af mine skøre opfindelser, skal nok helst vises i ‘motion pictures’, for at give mening, fx. det omvendte Y,
Heller ikke her behøver du at ligne Claudia Schiffer, for det er lige så meget opfindelsen, og dens virkemåde, jeg gerne vil illustrere. Et glimt i øjet, og mod på opgaven er alt jeg spørger efter !

KNUDE-MODEL (Q):
Jeg overvejer at lave videoklip, til at vise hvordan man binder de forskellige knuder i B&D Academy.. det eneste der kommer på film, er dine hænder ! Til gengæld må du gerne vide hvordan man binder et råbåndsknob, og et dobbelt halvstik..
Jeg skal selvfølgelig nok hjælpe til undervejs, men det er en klar fordel, hvis du har haft et stykke reb i hænderne før.

BONDAGE-MODEL (Q):
Endelig kunne jeg godt tænke mig, at lave filmede illustrationer til mine bondager, sådan at folk kan se hvordan det skal gøres..
Jeg har ikke krav til udseendet, udover at I helst ikke må veje mere end 90 kg., da det er grænsen for, hvad jeg kan belaste mine lofts-kroge med.. -og sikkerheden kommer altid først !

EN PARTNER (Q):
Tjah.. hvis ellers det ka’ lade sig gøre, at finde én, der kan holde mig ud..
Nå, jeg er måske ikke helt så slem alligevel, og i det daglige går jeg da for at være meget omgængelig..