Japansk Bondage

19. august 2017 Slået fra Af admin

kræver et stort websted, helt alene, men nu har jeg forsøgt mig…

Hvis du vil vide mere om den japanske måde at lave bondage på, vil jeg henvise til dén dansker, der ved mest om emnet; Kurokame.

Du finder hans hjemmeside på http://www.kurokame.dk

Jeg startede med, at give modellen en god strop rundt om kroppen, lige under armene, da han nu skulle stå bundet, et stykke tid, og jeg ikke bryder mig om, at mine modeller vælter midt i det hele.

Stroppen bandt jeg så fast til et par solide kroge i loftet, sådan at han ikke kunne vælte.

Da nu sikkerheden var på plads, startede jeg med, at begå den første fejl..*S* Jeg lagde et dobbelt reb rundt om overkroppen, og skuldrene, og regnede med, at den løkke ville blive dér. Det gjorde den ikke.

 

Dét, jeg selvfølgelig skulle have startet med, var at lægge et reb bag om nakken på ham, som jeg har forsøgt at illustrere på det næste billede.

 

Nå, men bortset fra denne ‘smutter’, så lavede jeg endnu én, idet jeg ikke udviste rettidig omhu, med at få knuderne, og rebene mellem dem, til at ligge som de skulle, lige fra starten. Du kan tydeligt se ‘skævheden’..*S*

 

Nå, men jeg bandt videre, og da jeg var nået helt ned til hans ankler, startede jeg med at bukke et stykke tov midt på, og så ‘sy’ det mellem rebene rundt om kroppen, på forsiden og bagsiden, sådan at det sikrede hans arm(e).

Dét, jeg idag kan se, er, at jeg nok skulle have startet, lige under trussen, hvor jeg også startede denne gang, men begynde med at lave en ‘omgang’, der kom til at gå rundt om hans arm, på højde med trusse-elastikken, og derefter endnu en ‘omgang’, dér, hvor den øverste af omgangene under trussen ligger nu, rundt om hans håndled, og så have ladet den sidste omgang holde knuden på den første på plads. Det ville ligesom have ‘samlet’ bondagen noget mere, så det ville blive til EN bondage, og ikke – som det er nu – to bondager.

Japansk bondage ER svært, men jeg har fået blod på tanden, og med en smule held, har jeg fundet én, at øve sammen med, så det er ikke helt umuligt, at I kommer til at se mere, omkring japanerierne, på hjemmesiden…