Hvilket finder vi det bedste billån? 

Hvilket finder vi det bedste billån? 

5. april 2021 Slået fra Af admin

Hvilket finder vi det bedste billån? 

Er du på udkig efter en splinter ny bil eller ønsker man at få byttet den ældre ud med en miljøvenlig, men har næppe finanserne til det? Så kan et billån være en god beslutning for dig. Når du skal have et billån er der som standard 2 udgaver ; om det bør være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de 2 er at lånudbyderen kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har eje i faretøjet. Det vil faktisk sige, at hvis man som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren gøre krav på bilen og videresælge bilen for dermed at kunne indfri det billån en har underskrevet. Det kan være en smart løsning, når en ved at en kan overkomme ens betalingsbetingelser over tiden, da det her typisk kan være billigere for låntageren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden tit er mere lukrativt. 

Afgørende elementer at være opmærksom på, hvis en tager et Mc lån 

De 2 smarte elementer du skal se på, når du skal påbegynde et billån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i DKK du låner af giveren for at kunne købe bilen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er altså den mængde likvider man bør anvende til købet af båden. Så det er noget en selv kan ændre på alt efter af hvilken bil man slutter med at købe. afdragsperioden kan ligeledes reguleres alt efter hvor mange penge man har råd til at afdrage bådlånet på månedligbasis. MC lånet kan faktisk blive dyrere ved at man har en lang betalingsperiode.  

Hvor skal en tage dit bådlån? 

Hvis en skal vælge hvor man skal tage sit MC lån er det afgørende at se på den individuelle rente på det billån du ønsker. Eksempelvis, hvis man sidder og skal have en ny bådlån er det dejligt at vide om man har penge til at foretage det bådlån. En klog måde at holde overblik er at foretage en samtale med sin bank for at efterspørge hvordan din likvider ser ud og hvad du har penge til. Her kan man selvfølgelig justere det en anelse afhængig efter om man ser sin drømme båd og så kan du hæve det en smule. Det er naturligvis at ende på noget, som man kan betale på længere sigt. Når du bør vælge hvordan ens MC lån skal være er det rart at vide hvor mange penge man har i sit månedlige budget til at afbetale på det pågældende MC lån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er smart at man tænker over den normale værdi nedsættelse som motorcyklen får med tiden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt bådlån, for når motorcyklen har fået så stor en værdiforringelse, så man ikke kan figøre sig af billånet ved at sælge den. Går man og betaler for luft og det er selvfølgelig det du mest vil slippe for. Derfor er det intelligent, at du ved at det er denne bil man vil have i en længere tid. Ved en ny motorcyklen tilkommer de den største værdinedsættelse, når motorcyklen forlader forhandleren. Derfra nedsættes båden ikke så stejlt i vurdering. Når man ser på en ældre båd, som er brugt eller andet er det intelligent at man for undersøgt standen af båden.  

Så når man træffer at afbetale MC lånet over 10 år, men du sælger båd efter 5 år, så afbetaler man muligvis på en bil man ikke længere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis du fx skal have en motorcykel og derfor har brug for et billån, så er der nogle kriterier for at du kan påbegynde et MC lån.  Man skal være fyldt 21 år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som lånoptager er der 2 muligheder i forhold til om det bør være med eller uden udbetaling, altså, at du forudbetaler en del af det samlede beløb fra start af. Adskillige långivere kræver i dag, at du lægger 10-20 provent af det hele beløb af fra starten af købet af en ny båd.  
 
Det kan være utrolig intelligent at skaffe tilbud fra adskillige differentierede lånudbydere forinden man træffer en beslutning om hvor man skal optage ens billån henne, da der som oftest er en variation.