Hel krops bondage

Kropsbondage…

-eller hel-krops-bondage, om du vil.

Der er utallige muligheder, for at binde hele kroppen ind, på én gang.
Du kan bl.a. bruge sammensætninger af de tidligere viste bondager, og få styr på hele kroppen, på dén måde, men her vil jeg vise nogle muligheder, som tager hele kroppen på een gang.

Rullepølse-bondage.

Denne bondage er simpelthen lavet med en række surringer, lignende dem, jeg gennemgår under H-metoden.
Dén bondage, du ser her, er ‘light’ udgaven.
Du kan udvide den, ved at låse ‘omgangene’ ved skuldrene, og albuerne, ved at låse mellem armen og kroppen. Så sidder den rigtig solidt fast… Endvidere kan du naturligvis også bruge ‘talje-omgangen’ som basis, for en bondagetrusse, evt. med en dildo inden i.

Nu er der sikkert dem, der vil mene, at jeg burde have lavet den ‘heftige’ udgave, med sikring under skuldrene, og ved albuerne, trusse, og et reb op langs ryggen, der holdt omgangene på plads ‘på bagsiden’, men der er faktisk en pointe i den måde jeg har lavet det på hér.

Som du tydeligt kan se her, når vi lader hende sprælle lidt, giver den her model en ganske stor bevægelsesfrihed.

Endelig kan du jo udvide den, ved at tøjre hendes ankler, til knuden over kavalergangen. Det mindsker bevægeligheden, men forhindrer hende ikke i at sprælle – medmindre du strammer rebet op, så hendes ben bliver låst fast op mod hendes overkrop..*G*

Endnu en mulighed, er at tøjre omgangen ved knæene, til knuden over kavalergangen, og så tøjre hendes ankler til omgangen i taljen.

 

Hogtie.

Hogtie’n er én af de klassiske bondager, og den er rigtig nem at lave, hvis ellers modellen er smidig nok.
Bind håndleddene sammen, med h-metoden, bind anklerne sammen med h-metoden, og bind så de to bondager sammen. Så nemt er det..!
Som du kan se af billederne herover, så er smidigheden ikke noget problem, med Lilje de Luxe, hendes smidighed er lige ved at være for meget..*LOL*
Jeg skal måske lige tilføje to små ting, nemlig, at dén stilling, hun indtager, hvor hun hviler udelukkende på panden, og knæene, IKKE er egnet til langtidsbondage… Det var faktisk sådan, at jeg hjalp hende op i stillingen, og så hoppede væk, så Henrik kunne tage billedet, og så ellers øjeblikkeligt tilbage, og støtte hende, for den ER ikke god for nakken… med andre ord “Don’t try this at home”.

Du kan naturligvis også lave en hogtie, på en fyr, og hér er det så Bjarne, der er kommet i reb.

Nu ER Bjarne ikke helt så smidig som Lilje. Det betyder to ting. 1/ at vi ikke kan se ham, med den klassiske ‘bue’ i ryggen, som ellers er ét af de elementer, der gør en hogtie SMuk at se på, og 2/ at det blev nødvendigt, at aflaste hans skuldre, med et reb, fra sammensurringen af ankler og håndled, og under armene, hen over nakken.

 

Stanton.

Den næste kropsbondage, er udviklet af den amerikanske tegner ‘Stanton’, med det formål at indramme alle de seksuelt interessante områder. Til sidst får du så lige MIN modifikation af den..*S*

Start med, at finde midten af rebet, og læg det over nakken på modellen, og træk derefter enderne ned foran hver sin skulder.

Kryds rebet på ryggen af modellen, og træk tovenderne frem, over hver sin hofte.

Nu trækker du rebet mellem hendes ben.

Når du kommer om på ryggen, kan du enten trække rebenderne frem over hver sin hofte, og nogle gange rundt i taljen, for at lave et bælte, eller du kan binde hendes håndled sammen, men h-metoden, som jeg har gjort her, og så lave ‘bæltet’ bagefter, lige under hendes håndled.

Hér har du hende så, med forsiden og bagsiden til. Ganske nydeligt, efter min personlige mening.

 

En variation.

Som jeg lovede, får du så lige en variation.
Hvis du starter med at lave en bondageBH, som vist her, derefter binder hendes håndled sammen, med h-metoden, får du et udseende, som dette.
Nu fortsætter du, med at trække rebene mellem hendes ben, og sørg for at de ligger mellem hendes skamlæber, men på hver sin side af klitoris. Denne model finder du i detaljer, under bondagetrusser.
Nu laver du så et ‘bælte’, ved at trække tovenderne hver sin vej rundt om hendes talje nogle gange. Husk at ‘bæltet’ gerne må ligge henover tovene mellem hendes håndled, og hendes kusse.
Når du har lavet bæltet, stopper du det, og låser det, på ryggen. Nu trækker du rebene mellem hendes ben igen, men denne gang ‘på ydersiden’ af hendes skamlæber, sådan at du får ‘fanget’ hendes klitoris, og hendes skamlæber.

Endelig afslutter du så, med at lave ‘krydsene’ om man så må sige ‘baglæns’. På denne måde får du en særdeles effektiv kropsbondage, som dog tillader hende at gå omkring, medmindre du binder hendes ben/fødder – men det kan du jo så gøre som du har lyst..!

Jeg har (desværre) ikke et foto af denne bondage, i færdigt format, så hér må du koble fantasien til, eller sende mig et godt billede af den, når du bliver færdig med den..*LOL*

Der er også en kropsbondage på siden med japansk bondage…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *