Håndjern

13. august 2017 Slået fra Af admin

Et par kommentarer til håndjern, siden de nu indgår temmelig ofte på denne side…

 

Dette er ‘standard-modellen’, med kæde mellem ‘manchetterne’, og med ‘kontralås’

 

Det her en et par gode håndjern, hvor jeg har fjernet kæden.

Umiddelbart lyder det måske barbarisk, men der er god logik i foretagendet..

Det giver dig mulighed for ( Især til selv-bondage ) at tage håndjernsmanchetterne på, få dem ordentligt kontralåst, så du ikke får klemt håndleddene, og derefter at låse et kort stykke kæde fast i ringene, med 2 hængelåse ( Hængelåsene er nemme at låse med en hånd ).

 

Dette er en farlig udgave, i hvert tilfælde til ‘selv-bondage’, fordi du IKKE kan låse dem op, når du har dem på.. Du kan simpelthen ikke få nøglen ned i nøglehullet, så pas på med dem til selv-bondage !

Der ud over, er det et par glimrende håndjern, med en god kontralås, og med den lille ekstra begrænsning, at med de her håndjern, er det ikke muligt at dreje håndleddene i forhold til hinanden.

 

Disse håndjern er direkte farlige, både til selv-bondage, til anden bondage, og til ‘sjov’… Problemet er den ringe kvalitet ! Det er ikke sjældent set, at enten så knækker nøglen i låsen, eller også går de ganske enkelt i baglås !

Det er desværre ofte dem, der sælges i pornobutikkerne, men de er nemme at kende, så her får du lige ‘nøglen’ til at undgå dem :

 

1/ (Den lilla ring) ‘vippearmen’ som skulle sørge for, at kontralåse håndjernene, er ikke en sk.disse værd. den er ofte alt for løs, og sidder og hopper frem og tilbage efter eget forgodtbefindende.

2/ (Den røde ring) Nøglehullet er den nemmeste måde at genkende disse elendige håndjern på, sammen med

3/ (Den blå ring ) -nøglerne, der som oftest er lavet af et eller andet billigt letmetal, og derfor ikke holder til en sk..disse. Hvis nøglen til et sæt håndjern ligner disse, med de tre cirkler for oven, vil jeg anbefale dig, at deponere både nøgler og håndjern på den nærmeste genbrugsstation, dybt nede i metal-containeren !

-og lad dig ikke snyde af eventuelle ‘plys-overtræk’ og/eller betegnelser som “Love cuffs” eller andet af samme skuffe…

‘Kontralås’.. -og hvad er så det..?

Håndjern er generelt sådan indrettet, at du kan klemme dem sammen om håndleddet, ved at trykke bøjlen ind gennem låsen, men du kan ikke trække den den anden vej, uden nøglen.

Det er en glimrende virkemåde, og så alligevel.. Hvis du får håndjern på, og derefter kommer til at klemme omkring dem, så bliver de strammere og strammere og… -hvis altså ikke det lige var for kontralåsen !

En ordentlig kontralås virker sådan, at du stikker den lille ‘pind’ øverst på nøglen, ind i det hul (oftest på siden af manchetten) der passer til den.

Så siger låsen ‘klik’, og nu kan du heller ikke klemme håndjernsmanchetten yderligere sammen, dvs. at manchetten bliver ved med at have samme størrelse, uanset om håndjernene bliver klemt fra den ene eller den anden side !  ( Og det er derfor kontralåsen på de billige håndjern er noget […] ).

 

Her ser du nøglen sat i håndjerns manchetten, sådan at manchetten bliver kontralåst.

Når du skal låse et sæt håndjern op, som er kontralåst, går det som i den gamle børnesang “først den ene vej, og så den anden vej” … I hvert tilfælde med mine.

Det jeg mener er, at du drejer nøglen den ene vej ( med uret ) for at annullere kontralåsen, og så den anden vej ( mod uret ) for at åbne håndjernsmanchetten.

Gode håndjern er fremragende legetøj, men vær lige opmærksom på, at de er lavet til at holde folk fast, og hvis du ikke kan låse dem op, så er det det de gør !