En børnevenlig hund

En børnevenlig hund

25. oktober 2022 Slået fra Af admin

Hvis man er en familie med børn der godt kunne tænke sig at tilføje et lille firbenet medlem til familien, hvilken type hund skal man så vælge? Findes der nogle racer som er mere velegnede til børnefamilier? For man må jo erkende at det kræver tålmodighed af alle parter, også et kæledyr, når der er mindre børn i husstanden.

En godmodig hund

Som nævnt ovenfor er det især vigtigt at man som børnefamilie vælger en hund der er tålmodig. Derudover skal den gerne være tolerant, loyal og god mod dem den kender, altså dem i familien.

 

Ofte er det dog også til stor fryd for børnene hvis hunden er livlig og derfor gerne vil lege med dem i haven. På den måde får begge parter stor gavn af hinanden og kan danne nogle helt særlige bånd, som vil vare resten af livet.

 

En race der netop lever op til sådanne kriterier er en dogue de Bordeaux. Rigtig mange familier er utrolig glade for at have valgt netop denne type hund som deres kæledyr. Den er utrolig loyal overfor sine ejere, ikke bare de voksne men også i særlig grad over for børnene. Den har nemlig ret nemt ved at danne relationer til dens families medlemmer.

Kan nemt trænes

En anden dejlig ting ved en dogue de Bordeaux er at den er relativ nem at træne. Det vil sige at hvis du får den som hvalp vil du nemt kunne lære den at være en god familiehund. Du vil kunne vise den hvem der hører til jeres familie, både af menneskelige medlemmer, men også andre kæledyr.

 

Du kan på den anden side og vælge at have den som vagthund, det er den også rigtig god til.

 

Alt i alt er den bare en dejlig race at vælge til en familie med børn.