Blød pik bur i træ

29. marts 2017 Slået fra Af admin

Fisken

Et pikbur kan findes her, med runde former – som et kyskhedsbælte til mænd…

Jeg blev enig med mig selv om, at SM-legetøj har en tendens til at være temmelig ‘firkantet’…
Derfor fik jeg lyst til at lege lidt med nogle lidt mere ‘bløde organiske former’, og hér er så mit første resultat, i den linie.
( Der kunne gå hen og komme mere, for det er faktisk ret interessant, at lege med ! ).

Her har du den så lige fra 2 andre vinkler, så du kan se, hvordan den virker..*G*

Den er nok nemmere at lave, hvis du får den, uden ‘indhold’…

Den måde jeg har ‘hængslet’ fisken på et kyskhedsbælte, kræver nok en kommentar.

‘Hængslet’ er lavet med en udskæring i træet, en D-ring, og to skruer (til at holde D-ringen på plads).
Årsagen til, at jeg har gjort det på denne måde, er at det er svært at finde et almindeligt hængsel, som kun er 1½ centimeter bredt, og ville også kun vanskeligt kunne monteres, så det ikke kom til at give en ‘skarp kant’.
Jeg har sat hængelås-overfaldet ‘på skrå’ for at få plads til det, men med en smule omhu, går det ganske fint med mit pik bur.

Endelig kan du måske ane, at jeg har to ‘spikes’ på den underste del af fisken, som passer ind i to huller, på den anden halvdel. Dette er for at have styr på de to halvdele, når fisken er lukket. Hængslet og hængelåsoverfaldet er nemlig ikke helt nok, til at de to halvdele ikke kan bevæge sig, når fisken er lukket – hvis ikke der er et par ‘styre-tappe’.
De er lavet, ved at skrue to messingskruer ind i den ene halvdel, og klippe hovederne af skruerne (og derefter slibe enderne pænt runde, så de ikke ‘bider’). Derefter har jeg boret to passende huller, i den anden halvdel, sådan at ‘tappene’ kan forsvinde ind i hullerne, og dermed styre de to halvdele i forhold til hinandens kyskhedsbælter til mænd.