Blid smerte pirrer

Blid smerte pirrer

17. februar 2021 Slået fra Af admin

Når det kommer til sex og udfoldelse af vores sexliv, er det stort set kun fantasien der sætter grænser, udover at man naturligvis selv skal huske at gøre det. En ting der er vundet utrolig meget frem de senere år, er den blide smerte. Der er naturligvis mange der udøver, den lidt mere eksperimenterende og grænsesøgende fetish indenfor BDSM og lignende. Dette er ikke lige noget, man kaster sig hovedkulds ud i, og det er da bestemt heller ikke noget, der er for alle og enhver. Der er naturligvis nogen, der kan lære at blive tændt af det, ofte er det dog sådan, at man enten er til det, eller også er man ikke.

Anderledes er det med mild smerte, her er der nemlig rigtig mange, der tænder på det med det samme. Hvem kender ikke til et godt fast klap i numsen, et lille bid i brystet eller en godt hårdt tag i skaftet. Ja, de fleste kan godt lide at der lige nipper lidt en gang imellem. Da Fifty Shades of Grey udkom, kom der også en øget bevågenhed omkring den blide bondage. Alt frablide piske til brystklemmer som disse, har fundet vej til mange flere danske soveværelser, over de senere år.

Uanset om du er mand eller kvinde, så er dine brystvoter sensitive, og brystklemmer er med til at pirrer gennem lidt blid smerte. Man kan naturligvis også vælge modeller, der trykker og klemmer mere, men det er igen en smagssag. Smerten kan både være pirrende og dejlig, men er man ikke til det, kan det blot være smerte, og tænder man ikke på dette, så skal man holde det langt væk fra soveværelset.

I takt med at det er steget i popularitet er der kommet rigtig meget legetøj og udstyr på markedet, der kan betegnes som light udgaver af klassiske fetish ting. Ting der kan udvide ens horisont på området, eller gøre det klart, at det er hertil og ikke længere.